Hírek, események, érdekességek a zenekar életéből

2018. március 10. 15:59 - MammyPress Média

Buli van!

Ha együtt vagyunk, az mindig jó buli!

És mostanában sokat vagyunk együtt: hol Gyöngyösre kirándulunk rádiózni egyet, hol koncerten csápolunk, hol karaoke buliban eresztjük ki hangunkat és a gőzt... és persze: próbák, próbák és gyakorlások!

(Bermuda RockbanD a MaxiRádió Rockfactor műsorában: ELSŐ és MÁSODIK órája)

Együtt, sokat - jó ez így!

A múltkor még egy stúdióba is beugrottunk, hogy a rádió hullámhosszán szóljon egy nóta tőlünk így, ahogy március 24-én hallhattok majd minket! És - minden előkészület nélkül, munkából érkezve - bementünk, felrántottunk egy dalt, ami mostanában épp az egyik kedvencünk, és amely - persze: a körülményeknek köszönhetően messze nem lett tökéletes, de - meglepetésnek lett szánva a Maxi Rádió hallgatóinak, és nektek, akik a Blogunkat követitek! Máshol ugyanis ez a dal - ebben a formában - nem lesz elérhető! 

Fogadjátok szeretettel:  itt meghallgathatjátok!

Hát ezt is kipróbáltuk - és közben: jól éreztük magunkat! Hamarosan készülnek majd az új felvételek, és (ezt is csak nektek áruljuk el!) már a szülinapi koncerten is lesz olyan szám, amelyet korábban még nem hallhattatok!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bermudarockband.blog.hu/api/trackback/id/tr9013747980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Hírek, események, érdekességek a zenekar életéből
süti beállítások módosítása