Hírek, események, érdekességek a zenekar életéből

2018. március 27. 08:25 - MammyPress Média

(Újjá)Születésnapi koncert 2018

Szorgos munkával teli napok teltek el már a koncert óta - mégis mindenki még a hatása alatt van kicsit. Sorra érkeznek a gratulációk, az elismerések, a "lájkok". Nem rossz érzés, mit ne mondjak....

Azt mondtuk, az a terv, hogy az egykor a Route66 színpadán elvesztett fonalat felvegyük - azt hiszem, kijelenthetjük: ez várakozáson felül sikerült!

Persze, nem dőlünk hátra, van még bőven mit csiszolni, de a koncert hangulata tökéletes volt, és egyben nagyon ígéretes is! Jó lett a csapat... nagyon is jó! 

img_6809.JPG

Igyekeztünk most kicsit szerényebben ünnepelni, hogy ne a "show" vigye el a z estét, hanem valóban a srácok teljesítménye kerüljön előtérbe. Azonban ahhoz, hogy ez ennyire jól sikerüljön, nem volt elég, hogy folyamatosan próbáltak, gyakoroltak, napi szinten összejártak, ha épp ez nem sikerült, akkor videóchaten dolgoztak együtt a fiúk!

Az általatok is ismert - vagy épp: most megismert - arcokon kívül szükség volt a csapat másik felére, akik nincsenek színpadon, de akik nélkül a szombat hangulata elérhetetlen lenne! Mert kell például valaki, aki biztosítja, hogy mindenkit lehessen hallani, megfelelő mértékben. A hangpulton Takács Máté biztosította ezt nekünk, azt gondoljuk: maximálisan kiaknázva a hely, a technika és a zenészek adta lehetőségeket. 

A mindenkit lenyűgöző - és ezen a helyen nem megszokott - fényeket Bíró András varázsolta elő, és bizony: ez érezhetően emelte a hangulatot! A képeket, videókat visszanézve: bármelyik nagy színpadnak kielégítő látvány tárult elénk.

Hogy mindezt visszanézhessük: Kiss Ágnes és Gerhát Bianka fényképei - és a szinte minden jó koncerten jelenlévő - Döbi mester videója örökítette meg az estét.

És ez még mindig csak a felszín, hiszen azt, hogy minden zökkenőmentes legyen, hogy a váratlan helyzetek is megoldást nyerjenek, hogy minden felszerelés - amit Serbán Lali szállított nekünk - a helyén legyen, hogy a gitárcseréknél a zenész csak kinyúljon a másikért... hogy a torta akkor is a színpadra kerüljön, ha az érkezés kapkodásában kivételesen elfelejtettük egyeztetni ennek részleteit... - nos ezt a Bermuda Road Csapat biztosította! Azaz: Keszei Csaba, Balázs András, Ujvári Gábor, Kátai László!

Köszönjük mindenkinek a munkáját! Köszönjük a feledhetetlen estét! És köszönjük nektek, hogy - unalmas közhely lenne azt írni, hogy ti vagytok a legjobb közönség, de - ott voltatok, bizalmat szavaztatok nekünk az estén, és hogy ilyen jó hangulattal fogadtátok a megújult Bermuda RockbanD-et!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bermudarockband.blog.hu/api/trackback/id/tr6013782836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Hírek, események, érdekességek a zenekar életéből
süti beállítások módosítása