Hírek, események, érdekességek a zenekar életéből

2018. február 24. 15:35 - MammyPress Média

Itt vagyunk!

Bizonyára szép számmal akadtak, akik már nyugtázták: na ennek is vége! Hát - nem! Itt vagyunk, és terveink szerint még jó ideig itt is maradnánk, kicsit talán más felállásban, de annál jobb hangulatban! Mi élvezzük - és remélhetőleg ti is fogjátok!

A blog is csak egy időre állt le, mert szerettük volna, ha jó dolgokat osztunk meg veletek, és őszintén - de az elmúlt időszakban a kettő közül valamelyik mindig hibádzott volna... 

Most azonban itt vagyunk! Megyünk tovább, tesszük a dolgunk... Újra a zene és a csapat a legfontosabb, újra bandázunk, újra élünk és remélünk!

És főleg: dolgozunk! Tervünk és lelkesedésünk temérdek, és mert szeretünk együtt lenni, már csak az a kérdés: a magunk örömére tesszük, avagy osztoztok velünk? 

Találkozzunk 2018 március 24-én a Route66 színpadánál! Vendégeink lesznek az Anonymus60 zenekar, és a Fist Of Norris csapata! 

Kicsit rendhagyóan ezúttal nem hívtunk vendégzenészeket, hogy halljátok tisztán: mit tudnak a fiúk! És kicsit rendhagyó a helyszín is, de - bár csodálatos koncertjeink voltak 2017-ben, mégis - itt, a Route66-ben szakadt meg egy fonál a zenekar életében, hát stílusosan: itt vesszük fel azt!

Nem ígérünk semmit, de egy dolog biztos: a hangulat rég volt ilyen jó, és az ezerszer hallott dalok rég okoztak libabőrt a hátunkon... 

brd_metalllogo_fonix.jpg

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bermudarockband.blog.hu/api/trackback/id/tr3613694588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cserényi Zsuzsanna 2018.02.24. 17:23:36

Várom már, hogy lássalak benneteket! :) Kiváncsi vagyok *-*
Hírek, események, érdekességek a zenekar életéből
süti beállítások módosítása