Hírek, események, érdekességek a zenekar életéből

2018. július 29. 13:21 - MammyPress Média

Zsóóóótiiii - a Kölyök

Nálunk mindig történik valami!

brd_futozsolt_800.jpgMost éppen az történt, hogy a frissiben összerakott - és úgy tűnt: jól működő - csapatból Bagesz rájött: nem tudja egyszerre két zenekarba beletenni szívét-lelkét, mert ahhoz kettő kéne legyen belőle... Érthető okokból a régebbi csapatát választotta, mi viszont ott maradtunk koncertdátumokkal, felvételek közben, mínusz egy gitárossal!

És akkor jött egy srác, aki a fél zenekarnak a fia lehetne, és az ember azt gondolná, hogy a tojáshéj még ott lifeg valahol hátul... és olyat gitározott velünk, hogy kerestük az állunkat! Majd cirka három hét alatt megtanulta úgy a repertoárt, hogy simán lenyomtunk egy kétórás koncertet, pöpecül!

Azt a tradíciót, mely szerint eddig minden tagcsere előrébb vitte a bandát - továbbra is tartjuk tehát! Zsolti, érezd magad jól velünk, és legyen módod úgy csiszolni közöttünk a tehetséged, hogy ez az indítás a nagyok közé emelhessen! 

Ti pedig fogadjátok szeretettel a legújabb - legifjabb - Bermudást: Futó Zsoltot, a Gitár-triumvirátus legfrissebb virtuzát!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bermudarockband.blog.hu/api/trackback/id/tr10014148541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Hírek, események, érdekességek a zenekar életéből
süti beállítások módosítása